(Senior) Maintenance Planner Mechanical

Gunvor Petroleum Rotterdam B.V. (GPR), onderdeel van Gunvor Group- één van ’s werelds grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren- is gevestigd in de Rotterdamse haven. De raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben met de directe toegang tot de open zee en het Europese achterland een unieke locatie voor het produceren, opslaan en distribueren van eindproducten en halffabricaten zoals LPG, benzine en kerosine. Dagelijks werken ongeveer zo’n 260 medewerkers aan een veilige, betrouwbare raffinaderij operatie.

GPR is geïntegreerd in Gunvor’s bestaande netwerk van raffinaderijen en terminals, waartoe verder de raffinaderij in Ingolstadt (Duitsland) en de terminal in Antwerpen (België) behoren. Het bedrijf versterkt met deze raffinaderij de globale handelspositie.

Binnen onze Maintenance afdeling is er een vacature voor een:

 

(Senior) Maintenance Planner Mechanical

 

Als (Senior) Planner Mechanical draag je zorg voor het scopen, begroten, organiseren, plannen en uitbesteden van maintenance werkzaamheden. In overleg met de discipline Supervisors, Business Team leden en Supervisor planning zorg je voor een optimale inzet van personeel en materieel met als doel het waarborgen van de continuïteit van de processen en de betrouwbaarheid van de installaties onder minimalisering van onderhoudskosten.

 

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een professional met een MBO+/ HBO denkniveau. Affiniteit met piping / static equipment en 5-7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een maintenance organisatie van raffinaderij en/of olieterminal. Je bent bereid je verder te ontwikkelen door (zelf)studie.

 

De geschikte kandidaat:

  • Heeft een zeer sterk ontwikkeld veiligheidsbewustzijn;
  • Heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is gewend te werken volgens procedures;
  • Werkt planmatig waarbij controle en organisatie van belang zijn;
  • Is in staat om tijdens de werkvoorbereiding en uitvoering knelpunten te herkennen en de voortgang van eigen werkzaamheden te rapporteren
  • Heeft veel ervaring met software programma’s zoals Roser en Microsoft Office;
  • Is een echte teamplayer maar kan tegelijkertijd zelfstandig werken;
  • Herkent mogelijkheden tot verbetering van werkprocessen;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft anderen aan te spreken.

 

Een functie gerelateerde medische keuring maakt deel uit van de procedure.

 

Ons aanbod:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een zeer interessante en grote onderneming met daardoor uiteenlopende mogelijkheden voor groei. Een open en prettige werksfeer. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e en 14e maand, 13 ATV dagen, een bonusplan, tegemoetkoming basispremie ziektekostenverzekering, studiefaciliteiten en een goede pensioenregeling.


Interesse?
Voor meer informatie over ons bedrijf of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Houg, Section Head HR, tel. 0181-251 263.

 

Kijk ook op onze website www.gunvor-nederland.nl voor meer informatie over onze raffinaderij.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.