Process Operator

Gunvor Petroleum Rotterdam B.V. (GPR), onderdeel van Gunvor Group- één van ’s werelds grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren- is gevestigd in de Rotterdamse haven. De raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben met de directe toegang tot de open zee en het Europese achterland een unieke locatie voor het produceren, opslaan en distribueren van eindproducten en halffabricaten zoals LPG, benzine en kerosine. Dagelijks werken ongeveer zo’n 260 medewerkers aan een veilige, betrouwbare raffinaderij operatie.

GPR is geïntegreerd in Gunvor’s bestaande netwerk van raffinaderijen en terminals, waartoe verder de raffinaderij in Ingolstadt (Duitsland) en de terminal in Antwerpen (België) behoren. Het bedrijf versterkt met deze raffinaderij de globale handelspositie.

Voor onze afdeling Operations zijn wij op zoek naar een:

 

Process Operator

 

Als Process Operator word je ingezet op verschillende productie-units voor de besturing van diverse complexe installaties. Om dat op een veilige en verantwoorde wijze te kunnen doen, doorloop je een trainingsprogramma op basis waarvan je promoveert (met de daarbij behorende promotie-verhogingen) naar senior functies met toenemende verantwoordelijkheden. Bij gebleken geschiktheid is bovendien doorgroei naar een leidinggevende functie mogelijk. Ook hiervoor is een opleidingstraject beschikbaar. Functie-eisen Voor deze uitdagende functie zoeken wij kandidaten met een afgeronde opleiding MBO Procestechniek of Algemene Operationele Techniek (BOL 4) of gelijkwaardige opleiding op Operator C en enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de petrochemie.

De geschikte kandidaat:

  • Heeft een zeer sterk ontwikkeld veiligheidsbewustzijn;
  • Heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is gewend te werken volgens procedures;
  • Is een echte teamplayer maar kan tegelijkertijd zelfstandig werken;
  • Is proactief en doet verbetervoorstellen voor het o.a. veiliger, betrouwbaarder en efficiënter opereren van raffinaderijprocessen;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft anderen aan te spreken.

 

Een functiegerelateerde medische keuring maakt deel uit van de procedure.

 

Ons aanbod:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een zeer interessante en grote onderneming met daardoor uiteenlopende mogelijkheden voor groei. Een open en prettige werksfeer. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30% ploegentoeslag, een 13e en 14e maand, een bonusplan, tegemoetkoming basispremie ziektekostenverzekering, studiefaciliteiten en een goede pensioenregeling.

Interesse?

Voor meer informatie over ons bedrijf of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anton Barendregt, HR Officer, tel. 0181-251584.

 

Kijk voor meer informatie op www.gunvor-nederland.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.