Process Engineer

Gunvor Petroleum Rotterdam B.V. (GPR), onderdeel van Gunvor Group- één van ’s werelds grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren- is gevestigd in de Rotterdamse haven. De raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben met de directe toegang tot de open zee en het Europese achterland een unieke locatie voor het produceren, opslaan en distribueren van eindproducten en halffabricaten zoals LPG, benzine en kerosine. Dagelijks werken ongeveer zo’n 260 medewerkers aan een veilige, betrouwbare raffinaderij operatie.

GPR is geïntegreerd in Gunvors bestaande netwerk van raffinaderijen en terminals, waartoe verder de raffinaderij in Ingolstadt (Duitsland) en de terminal in Antwerpen (België) behoren. Het bedrijf versterkt met deze raffinaderij de globale handelspositie.

Voor onze afdeling Process Technology zijn wij op zoek naar een:

 

Process Engineer

 

De afdeling Process Technology levert procestechnologische en engineering diensten aan de raffinaderij. Dit omvat zaken op het gebied van veiligheid, maar ook milieu, betrouwbaarheid en een efficiënte operatie van de procesinstallaties. Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het voorstellen en proces technisch uitwerken van nieuwe projecten en modificaties. Een essentieel aspect van deze job is het verlenen van technische ondersteuning aan de fabrieksoperaties op dagelijkse basis. Je werkt enerzijds zeer zelfstandig, maar je bent anderzijds soms lid van een projectteam. Dit betreft projecten en modificaties voor de raffinaderij en de naastgelegen Stargate Oil Terminal Rotterdam, die ook onderdeel uitmaakt van de Gunvor Group.

 

Functie-eisen:

Voor deze uitdagende functie zoeken wij kandidaten die een studie Scheikundige/Chemische Technologie op Masterniveau met succes hebben voltooid. Meerdere (2-8) jaren relevante ervaring in de procesindustrie, bij voorkeur op een olieraffinaderij, is een pré.

 

De geschikte kandidaat:

  • Heeft een zeer sterk ontwikkeld veiligheidsbewustzijn;
  • Is een echte zelfstarter met een klantgerichte instelling;
  • Gaat praktisch te werk en is sterk resultaatgericht;
  • Is een echte teamplayer;
  • Is overtuigend en weet anderen voor zijn/haar ideeën te winnen;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Is ambitieus en heeft de drive om op termijn verder door te groeien binnen de organisatie.

Een functie gerelateerde medische keuring maakt deel uit van de procedure.

 

Ons aanbod:

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een zeer interessante en grote onderneming met daardoor uiteenlopende mogelijkheden voor groei.
  • Een open en prettige werksfeer.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e en 14e maand, een bonusplan, tegemoetkoming basispremie zorgverzekering, begeleiding vanuit ons GUNVOR YOU programma voor duurzame inzetbaarheid (o.a. sporten met korting), studiefaciliteiten, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.

 

Interesse?

Voor meer informatie over ons bedrijf of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anton Barendregt, HR Business Partner, tel. 0181 - 251 584. Kijk voor meer informatie op www.gunvor-nederland.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.