Electrical Technician

Gunvor Petroleum Rotterdam B.V. (GPR), onderdeel van Gunvor Group- één van ’s werelds grootste onafhankelijke grondstoffenhandelaren- is gevestigd in de Rotterdamse haven. De raffinaderij en het internationale distributiecentrum hebben met de directe toegang tot de open zee en het Europese achterland een unieke locatie voor het produceren, opslaan en distribueren van eindproducten en halffabricaten zoals LPG, benzine en kerosine. Dagelijks werken ongeveer zo’n 260 medewerkers aan een veilige, betrouwbare raffinaderij operatie.

GPR is geïntegreerd in Gunvor’s bestaande netwerk van raffinaderijen en terminals, waartoe verder de raffinaderij in Ingolstadt (Duitsland) en de terminal in Antwerpen (België) behoren. Het bedrijf versterkt met deze raffinaderij de globale handelspositie.

 

Functieomschrijving

Binnen onze afdeling Maintenance Electrical, Instrumentation & DCS is er een vacature voor een:

Electrical Technician

Als Technician voor de Electrical afdeling voer je onderhouds-, reparatie-, en inspectiewerkzaamheden uit aan alle voorkomende hoog- en laagspanningsinstallaties van de raffinaderij, alsmede het lokaliseren, verhelpen en voorkomen van elektrische storingen. Naast het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van bovengenoemde werkzaamheden, wordt de Electrical Technician betrokken bij (grote) onderhouds- en nieuwbouw projecten.

De functie wordt uitgevoerd in dagdienst. Echter, alle Technicians lopen ook consignatiedienst volgens een vooraf vastgesteld rooster.

 

Functie-eisen

Goedgeschoolde professionals met een afgeronde MBO 3/4 opleiding Elektrotechniek of door opgedane werkervaring met de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je uitgebreide mogelijkheden om uit te groeien tot een allround professional. Ervaring in een soortgelijke organisatie is gewenst, maar niet noodzakelijk. Bekendheid met diverse soorten schakelinstallaties en moderne besturingsinstallaties is een pré. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je bent bereid je verder te ontwikkelen door (zelf)studie.

Een functie gerelateerde medische keuring maakt deel uit van de procedure.

 

De geschikte kandidaat:

  • Heeft een zeer sterk ontwikkeld veiligheidsbewustzijn;
  • Heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is gewend te werken volgens procedures;
  • Is een echte teamplayer maar kan tegelijkertijd zelfstandig werken;
  • Is proactief en doet verbetervoorstellen voor het o.a. veiliger, betrouwbaarder en efficiënter opereren van raffinaderijprocessen;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en durft anderen aan te spreken.

 

Ons aanbod:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een zeer interessante en grote onderneming met daardoor uiteenlopende mogelijkheden voor groei. Een open en prettige werksfeer. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een consignatievergoeding, 13e en 14e maand, 13 ATV dagen, een bonusplan, tegemoetkoming basispremie ziektekostenverzekering, studiefaciliteiten en een goede pensioenregeling.

Interesse? Voor meer informatie over ons bedrijf of voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Houg, Section Head HR, tel. 0181-251 263.

Kijk voor meer informatie op www.gunvor-nederland.nl over onze raffinaderij.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.